Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zoološki vrtovi su danas anahronizam i ne doprinose edikaciji i našem razumijevanju faune. U 21. vijeku treba zatvoriti sve zoološke vrtove koji se ne bave zaštitom ugroženih vrsta ili ne udomljavaju divlje zivotinje koje se ne mogu više vratiti u divljinu. U to uključujem i Pionirsku dolinu i Bingo zoo vrt.
Cime se oni hvale. Prohodajte malo po Bingovom zoo u Tuzli, sta je covjek napravio i jos uvijek siri i pravi za nove zivotinje, skidam kapu do poda, bogatiji, ljepse uredjen, pun sadrzaja, a mi ovdje isto da smo ostali u 1990.
Bio zadnji vikend, ma nista mrvica se promjenila u zadnjih 15 godina !
Treba dosta rada,truda i volje pored novca da se uredi PD jer Sarajevo kao glavni grad nema odgovarajući zoo vrt.
Tuzno u kakvom je stanju PD bruka i tuga, sve pohabano klupe ograde, jadno da izgleda sve kao da je stalo u vremenu
jel to zivotinje nemaju hrane vise pa treba para?
Recite, recite, jeli Milorad Dodik iznenadjenje? Molim vas recite. Ako jeste dolazim
hahahaahhah
Uz onakvu prirodnu ljepotu koju ima PD, nisam ni malo zadovoljan ponudom Bingov zoo u Tuzli je 10 klasa iznad, a napravljen na običnoj livadi, a svakim danom puno, nema se gdje auto parkirat
Hocemo li docekati i neku novinu? Jel dolazilo ista novo poslije lavova?