Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko brat i sestrsa pogled imaju
Ma 110% je licno to dala psu. Ta gamad po svijetu vazdan cuci u cosku i konta kakvu glupost da napravi za jedan viralan video da ih prosere pa da se dokopaju para.
Koristim ovo mjesto da upozorim ljubitelje pasa da drze zvakace gume dalje od pasa. One su jako opasne za pse.
Slucajno kao sto sam se ja jutros slucajno iskrhao poslije kahve..ovi tiktokeri influenseri su obicni bolesnici koji se vise niceg ne libe pa cak i da ugroze zivote jadne zivotinje sta je slijedece? Dijete od dvije godine popilo slucajno maminu litru votke sa 15 redbullova Bolesnici za ovo treba krivicno odgovarati.
Koja glupača a mi smo gori sto ovakve idiotluke čitamo.
Nema više nažalost ništa slučajno sve je to namješteno za što više pregleda
jel ovo opet ona ista kojoj je pas nedavno "slucjano" stuko litar votke ?
Kod ovih tiktok debila sve "slucajno", sta sve rade za preglede
Svijet je otisao u k. Duhan na svakom cosku zabranjen, marihuanu promovisu kroz ove clanke simpaticnog kera... nesto sto dokazano izaziva sizofreniju, i to nije rijedak slucaj, prema istrazivanju sa svakim dimom 8% je sansa za dobijanje sizofrenije bio to prvi ili zadnji dim.
Ha, haha. Crnjak ga opalio
Ebo te on