Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počeo i Klix sa ovim seljačkim naslovima: OVA zemlja, pa napiši koja... Do kraja godine ko Blic i Kurir, Index hr, "Ono što je uradila ova zemlja je zatreslo region"
nek plaćaju ljudima da se na njima testira
A koju mi to kozmetiku testiramo?
Kalifornija nije država jer nema svoju vojsku niti može potpisivati međunarodne ugovore niti ima svoju valutu. "State" je entitet a "country" je država
Sjedinjeni američki entiteti?
Testirati kozmetiku na zivotinjama je problem, ali uzgajati zivotinje u kavezima da bi ih ubili za prehranu je totalno uredu? Licemjerje?
Ko da kod nas neko testira kozmetiku.