Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije primjereno za poredjenje ali ipak, odredjivati koja pasmina je inteligentnija od neke druge je kao da neke pasmine ljudi ili nacionalnosti definisemo inteligentnijima u odnosu na druge. Moze se u globalu tako posmatrati ali je u sustini uvijrk stvar pojedinca, jedinke i gena, pedigrea te dresure, ucenja.
Pa za ocekivati je da su uzeki “najinteligentnije” od svake rase. Sumnjam da su isli random
Znao sam da će se javiti neki nargilaš da protestira.
Svi bi psi htjeli jednog dana da budu njemacki ovcar..
...nadam se da bi ti volio da budes njemacki ovcar
Gdje su ove dodikove pudlice, konakovici, muzuri, forte i bez dresure poslusni
Nije to nista,kod nas lutalice imaju svaki 39 bodova,ulica je naucila ih da budu inteligentni imaju skolu zivotnu,a ne ko ovi kupljenom diplomim neki i ovi sto su fakultete zavrsavali s neznaju ni sami sta su na fakultetimu radili..
A njemački ovčar poznatiji kao vučijak?