Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karma is a bitch. Imajte to na umu kada napravite neko zlo koje se ne uvijek i ne nuzno manifestuje na vama…nekada se manifestuje na onom koga volite vise nego sebe.
Koje patnje je ovo jadno stvorenje propatilo, samo ono zna. Tačno nema od čovjeka veće životinje.
Pa kako su ovoliko obijesni ljudi, misle da imaju kontrolu i moć i pravo dovoditi divlje životinje u neprirodno stanište i bolesne ih izbacivati na ulicu, nadam se da će vas stići najgora kazna, fuj fuj
Počivaj u miru malena.
majku vam vašu Tiktokersku žvaljavu
To je nova elita, biznismeni (kontroverzni), jet-set koji od silne obijesti ne zna sto bi sa sobom pa onda drzi krijumcarene divlje zivotinje po dvoristima. Obzirom da je to kriminal, ocekivao bi se odgovor drzave, ali obzirom da ta elita posjeduje drzavu nista od toga.
Ispitajte onog, kako ga nazvaste, 'biznismena' s Poljina