Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kakva glupost. Neki ljudi baš nisu normalni, a da toga nisu ni svjesni. Čovjek je svaštojed (svejed), mačke i psi isto tako i treba se hraniti u skladu s tim. Sve ostalo je obično preseravanje. U suprotnom, možete se/ih hraniti i energetskim tabletama i pločicama.
jeste vi normalni dajte životinjama mesa
jedno pitanje za vegane, ako ih ima na ovom portalu, zanima me da li se veganstvo odnosi samo na ishranu ili i na sve ostale proizvode od zivotinja, na primjer lijekove....higijena, kozmetika itd....
Mrsko mi citati ali odgovor je jasan. Mozemo kupite si zeca
moj zuco je zivio 10 godina i u to 10 godina nije pojeo svea 1 kg mesa
@seven777 Dnevno?
More ako hocemo da krepaju