Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, dobri ljudi.
Nikad mi nece biti jasno kako neko moze.ostaviti macku haj cuku i nekako ali macku NE ma ni cuku !
@BubbleGum….Ima nas koji ulicne mace hranimo, nosimo na sterilizacije, udomljavamo, lijecimo i…opcenito pazimo na sve sto im treba. Moj svaki radni dan pocinje sa stajanjem na raznim punktovima da bih nahranila sve mace koje me taj dan cekaju a bude i cuka, tuznih lutalica….Ovim vatrogascima od srca hvala. Ljudine ❤️
Slatko
Bravo.
Bravo Dobri ljudi
Leteci macici, prvo sto ih je docekalo na ovom svijetu je pokusaj letenja, hoce li kasnije imati poremecaj licnosti pa pokusati letjeti vidjet cemo 😀 btw svaka cast na pravovremenoj akciji
Nece nastupiti Sudnji dan dok je i jednog ovakvog Covjeka, i onih kojima se na sliku i saznanje ovog, stegne srce u grudima!
ja imam macku i ona je moja familija.
Svaka čast momci
Lipo mi je suza krenija.
Hvala vam ljudi.
Bravooooo👍👍👍👍👍👍
Gdje bona maco nađe na drvetu da se porađaš?Možda je lakše,ne znam,ali su mačići spašeni i vatrogasci su dobili dobro pojačanje kada porastu.
Jako lijepo. Da nam je jos "vatrogasce" za spasavanje milona bosanaca.
Sad u vrecu te macice i u prvi potok ... ko u stara dobra vremena !
SVAKA CAST!!!
Tko bi drugi pomogao ???
Respekt..💪💪