Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi su najvece zivotinje
Bulevar je dokaz da je biti srbin dijagnoza i dokaz necovjecstva
Ljudski rod je proklet..idiot do idiota sa par izuzetaka
Nijedno strasilo nije napravljeno u obliku vuka, medvjeda ili leoparda. Mislim da je to zato sto nisu mogli da nađu strašnije biće od čovjeka. Thomas Hobbes..
ma ovo mu mlijecni izrastaju ba ga svrbi
Mi se 30 godina jedemo iznutra i to sve radi SDA politike
Ako su ih mogli slikati mogli su im dati i da jedu.
Onaj jadan pojeo sebi uho.
Zabraniti zooloske vrtove!
PROTIV SAM tzv. zooloških vrtova
nemam vise osjecaja prema ljudima. napravili ste sebi kako ste htjeli. za zivotinje bi ubijao!! nista vam nisu uradile a vi ih mucite jer ste silni. nadam se da nakon smrti ima neki sud
Isključite komentare!
Pustite životinje u divljinu...
kod nas u onaj zakon o zabrani.gradnje mini hidro elektrana trebalo je ubaciti i zabranu zoo vrtova, ograniciti lov i ribolov sjecu shume i bili bi svica. ovako za par godina oatace krshevi pustare korov bez rijeka potoka pastrmke srna i bukve
Ni manje, ni vise nego istom mjerom ga zakljucati i ne hraniti da pocne jesti sam sebe.
Ni manje, ni vise nego istom mjerom ga zakljucati i ne hraniti da pocne jesti sam sebe.
Ono naumilo da ima divlje mačke zvijeri jer ima para... I ostavi ih ovako ?? Pucati vlasniku u glavu.
Zološki vrtovi su logori za životinje. To treba zakonom zabraniti da se životinje protiv svoje volje drže u kavezima. I još Staviti pticu u kavez! Zamisli te pameti!