Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se nase efendije bave masAllah ozbiljnim stvarima.Njih tezak zivot sugrađana,korupcija,poremećen sistem vrijednosti itd ne dotiče jarabi.Što kažu na dženazi jedina pravda je da ćemo svi na ahiret.
Nema većih pesina od ovih što se dobri prave pa hrane mačke i cuke po ulici i prave im kuće od kartonskih kutija ispred zgrada. Kad ste tako dobri usvojite ih i vodite ih sebi u kuću. Posebna priča su pesini sa cukama u stanovima usraše i upišaše sve oko zgrada a svaki 100 ti počisti iza svog psa.
nije zivotinja za nesavjesne i primitivne ljude..treba to prvo vaspitat, redu naucit pa im onda odobrit da imaju zivotinju u stanu
Ma ideja je vrhunska.. vec sam "kopirala" ideju da postavim kod svoje zgrade na Dobrinji... Hvala na ideji svakako... Svaka cast...💜♥️💪
Hrana će da poplavi kad bude kiša
Ima poklopac na vrhu...nece pokisnuti
Sto pise hrana i voda kad ne znaju macke citat ?
Pa imaju mace nos za pomirisati hranu... Helooouuuu
Nije to zbog maca, vec da konji poput tebe ne istresu vodu u hranu i obrnuto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad ce cuke da navale, a mackice opet na plocnik, . . . kao kod homo sapiens
Ti još nisi vidio kako se Macke bori protiv psa
Svaka cast na ovome, ovako nesto slicno ima po Turskoj, ubacis kovanicu od 1 TL i automat dospe hranu za macu...