Mnogima omiljeni pas
147

Lassie i Josera osvojili Sarajevo: Nezaboravan dan za cijelu porodicu u režiji Pet Cityja

Pet City dan za pamćenje
Pet City dan za pamćenje
Uzbudljiva atmosfera zavladala je Sarajevom ovog vikenda, kada je legendarna junakinja našeg djetinjstva Lassie, ponovno zakoračila na veliko platno u svojoj najnovijoj avanturi "Lassie 2: Nova pustolovina".

Ovaj emotivni spektakl koji je oduševio publiku diljem svijeta dobio je poseban sjaj zahvaljujući Josera hrani za ljubimce i Pet City trgovinama, čineći premijeru jedinstvenim doživljajem za sve posjetitelje.

Proteklu subotu, 27. janaura, u predvorju Cineplexxa Sarajevo organiziran je festival zabave za cijelu porodicu uz bogat program aktivnosti, uključujući facepainting, modeliranje balona, bojaonicu i interaktivne radionice koje su oduševile djecu svih uzrasta.

Pet City dan za pamćenje
Pet City dan za pamćenje

Joserina maskota veselila se s posjetiteljima, dijeleći radost i smijeh sa svima prisutnima, dok je prelijepa Lassie bila prava zvijezda događaja, mameći osmijehe na lica svih posjetitelja. Ali, to nije bilo sve. Pet City i Josera razveselii su prvih 300 posjetitelja darivanjem 300 poklona, čime su dodatno obogatili ovaj već nezaboravan događaj.

Pet City dan za pamćenje
Pet City dan za pamćenje

Josera, prepoznata po vrhunskim sastojcima i pažljivoj izradi hrane za ljubimce, pružila je podršku ne samo filmskom projektu već i svim ljubiteljima Lassie koji su pratili ovu jedinstvenu avanturu.

Pet City, kao vodeća trgovina za ljubimce u regiji, također je imala ključnu ulogu u ovom događaju, osiguravajući da ljubimci diljem Bosne i Hercegovine imaju pristup najkvalitetnijoj hrani za njihovu sreću i dobrobit.

A ako vam ovo zvuči super, Pet City i Josera vas pozivaju ove nedjelje, 4. februara, na druženje u Cineplexx Plaza Mostar od 14 do 16 sati. Dođite i uvjerite se zašto je baš Josera omiljena hrana filmske zvijezde Lassie.