Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meso
Što dalje od hljeba, prerađene hrane, bijele hrane, miješane hrane. Eh sad da li je voće prirodna hrana i za pse ili su oni samo mesojedi, to ne znam. Dijabetis se ne može dobiti tek tako od samog voća, za dijabetis je potrebna viještačka hrana poput ulja i šećera. Post jedan dan do sedmicu uklanja dijabetis u sviju ljudi. Jedenje samog ulja jedan dan uzrokuje dijabetis svim ljudima. Ulje a ne šećer je uzrok dijabetisa.
@DoktorBezDiplome To kad dobiju dijabetes cuke onda dajes zelenjavu dok ne otrese usima ... u suprotnom dajte psu ono sto treba da jede..