Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seremo li seremo. ja sam merio komarca kojeg imam za kucnog ljubitelja. i test kae pozitivan je.
A zašto su dvije mace eutanizirane odmah nakon unošenja virusa ako navodno nema mjesta panici. Postoje kućne mace i sada osim što smo izbombardovani panikom sa svih strana za nas, na red dolaze i kućni ljubimci. Eto, svi se mogu zaraziti, ali eto, nema mjesta panici. Jedino sto nam za sve i svašta nudite jeste panika.
"To je puno više nego što bi prosječan čovjek mogao dobiti. Dakle, ovo je umjetna okolnost i mi ne znamo šta se dešava u prirodi", rekao je stručnjak za zarazne bolesti dr. William Schaffner, profesor preventivne medicine i zaraznih bolesti na Medicinskom fakultetu Univerziteta Vanderbilt u Nashvilleu.
Vise reci ima ko je rekao, nego sta je rekao!
Kako god, mi smo sad u 'kavezima' a zivotinje se slobodno krecu. Napokon se vidi ko su najvece stetocine na ovoj planeti.
@gooUser1585475728 mi
Ako je ikom ista jasnije nakon sto ovo procita svaka mu cast
Zrtvujemo zivotinje ni krive ni duzne. Uzas !!!