Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad sam bila dijete, stariji su mi govorili da nema veceg sevapa nego nahraniti gladnu macku. Isto tako nije dobro uciniti nesto lose macki, da mozete ocekivati neku nesrecu. One su posebne zivotinje.
Hvala svim dobrim ljudima poput ovog cara!
Sta je bolnicar? Jbt koji nepismeni wannabe novinari!
LJUDINO.... INSANU... BRAVO ČOVJEČE HUMANI...
Vjerujem da će to dobro djelo primjetiti moćni ljudi i pripomoći koliko mogu. Sad mi je žao što nisam milioner
Divno. Sirija je bila divna zemlja, a Asad je ok čovjek, da ne valja ne bi bio na opstao na vlasti. Tamošnjim radiklastima je smetao jer je šit.
Smetao je narodu jer je terorista i diktator koji je naređivao nezamislive zločine nad svojim narodom, a samo zard ostanka na vlasti...
brat uvidio da je sa mackama lakse nego sa ljudi, bravo
govna nezahvalna, jesul sita, nema iz zglave, prosle bi pored njega da umire u mukama ko da ga nema
😂😂😂😂Nisi baš skroz u pravu al ima te 🤣🤣🤣