Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači da sam otplatio zadnju ratu kredita i nemam više noćne more, pa mogu opet sanjati raznorazne gluposti, uključujući i ove.
ja samo sanjam...sanjam... i sanjam:)))))
..doći ću ti u snovima......kad noć proguta dan ;-)
:))))))))))))))
Rodjo treba neko probuditi politicare iz ovog REM-a da vide stvarnu situaciju!
Jbg onda sa mnom nešto nije u redu, sanjam jednu mladu curu svaku noć ,- uveče mi se uvuče u krevet u zoru nestane sa pojavom sunca. A noć bude tako burna i kao stvarna.:)
A ako ne sanjate seks ne brinite to ne znači da niste seksualno biće...
A da li ona mene sanja kad ja sanjam seks s njom, vise me to interesuje nego ovo !?
Ljubavni trokut, romb, paralelopiped... i ostala geometrijska tijela... ) Svijet je lijep kada sanjamo... a bitno je da tvoj san, dok ga ostvarujes, ne bude necija nocna mora ...
Sanjao sam noćas da te nemam...
Jedno je kad sanjas da jebes a drugo je kad te i u snu jebu!
ja ga vise ni ne sanjam...
E sto je nekada bila kod mene mesara...,sada je na zalost samo kozara... :-(
gluho bilo sa osobom istog spola...stalno sa strankinjama,misterija sta li vec
ja sanjam ono s sda
Ja samo ne sanjam sex sa osobama istog pola, a one ostale "vlažne" snove sanjam po svunoć. Jbg em Lisa Ann, Jessica Drake, Kaylani Lee, naše neke prostitutke sto sam nekad upoznavo, itd, itd. Jebiga samo mi se zanedalo u posljednje vrijeme, jos malo pa ce nastat 18-ta godina od mog posljednjeg sexa, sto vrijeme brzo proleti uuuuuuffff, ni mislit ne smijem u pm. Ali hajde biće valjda za koju godinu sexa, pa cu prestat sanjat takve snove
u vašim mokrim snovima........
Znaci da smo zagorili :D