Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar k...c, mir u kuci.Dobra p...a, haos u cijelom komsiluku.
ima jedan znak..znam da će uspjeti, 335i biturbo
Nije tema ali je jace od mene jer nema nekih tema da se prepucavamo....... Zivjela Republika Srpska 😄
Ejs, RS genocidna tvorevina citav svijet zna .
Ma i da je 1 KM srpska je , ko vas ebe hahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ofirno je o ovome pisati žensko instiktivno traži bogatog muškarca da osigura svoje potomke da ce bezbijedno živjeti nazivamo ih sponzorušama al to samo prirodan instikt za prezivljavanje a normalno da tko živi instiktivno živi kao životinja tu je manjak inteligencije neupitan.
Pare vrte gdje burgija nece...
Vise komunikacije i strasti u vezi, manje buljenja u mobitele. Sad je furka među mlađom rajom, ono zamisli kaže začuđeno: odes neđe u neki objekat gdje nema Wifi i zamisli da moraš s'nekim pričati... ono grozno bi bilo..