Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kud ovo niste objavili prije tridesetak godina pa bih joj pomogo....sad moram vadit dnk da vidim cija su mi djeca...
DNK= Da nije komsijino
Ja mislim da ne postoji nijedna zena na svijetu koja je prevarila muskarca zato sto ne obavlja dovoljno kucnih poslova. Rezultati ovog istrazivanja su krajnje sumnjivi. Ili lazu zene ili laze Gleedon web stranica.
@gdjica_zlica Da, bas tako. Kao da nadjes neki banalni stereotip muskarca pa bi rezultati istrazivanja bili "muskarci varaju zene zato sto ne idu sa njima na utakmice, kafane, u lov i ribolov" :-)) Ni slucajno zbog nekog nezadovoljstva, seksualnog, emocionalnog ili zato sto smo tako "navijeni" i sto postoje nagoni i iskusenja i sto je to vjecna borba u kojoj mnogi pokleknu. Hello, gospodjice :-)
@gdjica_zlica veličina bitna ipak
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Inaće ljubavnik dođe, spremi ručak, tresne je i ode.
zadnjom recenicom je sve receno.
uh jebote... odoh pitu brzo napraviti 😂
deder Fato pepelnicu dok nije pocelo haha
zene varaju zbog manjka paznje i ljubavi a muskarci jer im je to u genima. ne bi bili oni da to ne urade. ali ne kaze se djaba: vuk ide samo sa jednom vucicom a ovan sa stadom!!!
Ko,ja da ti perem peglam i pušim!!!
lazu. ne varaju zbog toga. ocito tog posla nema toliko, cim su stigle same da sve obave, i da se smucaju naokolo
Jest' a dojebnik pospremi za sobom pa one odu kuci sretne i zadovolj(e)ne..
Tuzno mi je, a pomalo i odvratno vidjeti muskarca da pegla ves i pere sudje. Jos mi je tuznije da zene varaju iz ovog razloga, ne vjerujem uopste....lazu! DakleM....postoje drugi razlozi (ovo su jeftini izgovori).
a sta je sa nama cije zene ne ciste nikako?
Ženo, ne čekaj me večeras, odoh komšinici oprat 'suđe...
Ovako su meni jednom u osnovnoj dali da anketiram ljude! Ja uzeo 5 olovki, 10 rukopisa i ispunio 100 komada :D
pa kad stigne varat ako tolko radi?
ha..ha..ha...Tacno!
@zbrojovka...Kad 'trkne' u granap ;)
"Vaginalna manipulacija"
varaju jer su nezadovoljne sa svojim zivotom, nemaju unutranje ispunjenje..ili ne vole partnera vise.
@Parazit Pa, zasto bi se razvodila kada moze imati obojicu; muza i ljubavnika...a tu su i djeca, i drugi faktori. nije se jednostavno tek tako razvesti.