Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ozenio sam se sa 22g(1994),i tada kad bi mi mala dodirnula kosu,odma se ukoci i ne popusta,a sada,21 g.poslije,ona ga pumpa a meni se samo dize kosa na glavi...
Hahah kralj si
citam ove muske komentare i kontam da vi sve sto zena starija i iskusnija sve manje znate da je zadovoljite, sada i shvatam otkud vi pod obavezno zelite nevinu zenu u brak, samo da ne bi znala koliko znate ili ne znate. iskusnu zenu ne mozete prevariti. jadni ste, cast izuzecima
de milfaro da ti mačora zavučem
HOĆU RAZRAĐENE MILFARE, NEĆU NEVINE
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
"S godinama ženama raste samopouzdanje i povjerenje u partnera. Otkrivaju kako uživati u seksu i traže načina da 'začine' svoj seksualni život" jest, samo kada si okruzen laicima, i neda se coeku gubiti vrijeme na los ili best case prosjecan sex...ergo, rjedje se ima sex...eh..
Ovdje se na ovaj tekst navadila gomila hajvana.
Pitali Hrvata,Srbina i Bosanca sta misle o sauber sexu.Hrvat i Srbin upitase kakav sex a Bosanac upita sauber sta !!!
Naravno da uzivaju, kako moze muskarac da uziva u tim istim godinama...kakva je razlika!? Ah da....pitanje je mozel' mu se dici bez one ,,male plave"... To njoj ne treba, eto razlike.
Ah sta ces, nesto mora pasti :)
,,jednoga dana zalice mnogi sto me vise nema...jel tako Haj :))) Zivot je kratak....treba ga zivjeti najbolje sto mozemo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...oću reCi, Oprez , usjeCi moCri i sClisCi
MILF ZAKON!!!
Kakve su to žene bez godina ? ii da li one uživaju u seksu ?
ja bi volio opaliti neku od jedno 45 ... nisam dosad nijednom sve su bile puterice i negdje oko 30 .... mislim da je istina ovo sto pisu..:)
zadovoljan sam ali bi mogao vala i tu stariju,al dobro da je izmazim,cijelu vece...haos....
Normalno da uživaju, zanat je to.
kaje meni moja kona milfara: amčo nitko mi ne zavuče mačora kao ti
Samo iz jednog razloga, prisjećaju se doživljaja iz mladosti.
o da!!!:))
Crvena Ruzice, kolko ti treba sad, pod stare dane, da se osafunjash?!
ja nisam stara!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dzaba Klixo... Nase 45-55 zemskinje,osle davno vodoravno...Mora da je umor od slinog sexa...
Nase se nazalost dokrajce mlade...rijetko dobru posle 35 ces naci...nemamo dobrih milfaca da jebe rak raka