Pet razloga
0
Zašto žene varaju?
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zene varaju jer je muskima sve bitnije osim njegove zene.
Ostalih 95% vara bez razloga.
Kad ti nju rasturis onom stvari kako treba, nema sansone da te prevari...naravno ovo sve uz preduslov da si normala u ostalim sementima veze, paznja, nekad malo izlazak, nekad izlet udvoje, nekad poklon kakav i to je to...ha ja
ja nemam tiih problema
Svi vi sa \"jakim\" macho izjavama budite sigurni a su vas takve žene prevarile, jer upravo žene takvih likova i traže utjehu i nježnost u zagrlaju drugg muškrca. To što misliš da nije tako kod tebe, varaš se, svaki od vas. Upravo takvi natjeraju ženu na preljubu. Naravno da to ne znaš, jer jedna druga istraživanja su pokazala da se za 90$ preljuba nikada ne sazna-posebno muž nikada ili zadnji sazna. Uživajte muškarčine!
hahahahahahahaha, jam islio da sa ja jedini skonto da ovde nest ne valja :D :D a mozda si u pravu...ako je uhvatim na djelu, polomim joj svaku drugu kost i ona se ljuti hahahaha
Jadna kurava... muz je kriv sto se ona nabadala okolo... Kakvo njesra od teksta...
@skretnicar heroj si matere mi HAHAH
Sve je to od osobe do osobe razlicito. Neke varaju iz ovih 5 razloga, neke jer su nimfomanke i moraju da varaju ili iz ovisnosti. Ma nek se kara ko gdje hoce i skim hoce, samo da rata ne bude. ;-)) ____________________Nego ovaj pasus citam vec treci put i fakat ne kontam: Ako ste partnericu uhvatili na djelu, onda se ona očigledno osjeća odbačenom, povrijeđenom i ljutom. Ako je ovo slučaj, onda ona može prevariti samo kako bi se osvetila vama. Može osjećati da ona zaslužuje opustiti se, kako bi se vama osvetila za vaše nevjere. Pa cekaj ako sam partnericu uhvatio na djelu, onda sam ja ljut, koji k. ima ona da bude ljuta. Mozda zato sto joj rebra prebrojim???
Vala baš. Slažem se sa tobom. Jah, nek ga prima kolko hoće.
ma nek vara kolko hoce njoj ce u guzicu nece meni :D
@@ja Znam, ali de to objasni mojoj. Osim toga nije samo da je mal već je mohav pa neće da uđe.
dokazano je da veličina nije bitna
@žena De ne se+ri, matere ti. Kako može isključivo da je muž kriv što se dronfulja okolo vucara ko\'o ku+rva? Razlozi su uvijek i uvijek obostrani.
zato sto su kucke, vole paznju i da ih se gotivi sa strane, a znaju da kuci ceka levat koji ce pasti na \"volim te ljubavi i nikad te nebi prevarila\"