Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja nemam kome da saljem seksi SMS poruke
Nerviraju me ovi sto za svako drugi clanak pisu: Koga to zanima...kakvi se vi novinari...i sl. Ustanovili smo davno da ima svakakvih clanak, uvijek se nadje neko ko ce rado procitati neku takvu informaciju, nekoga to fkt i zanima...stoga vas molim da misljenja tog tipa zadrzite za sebe. Ovo se ne odosi samo na ovaj clanak, nego mi je opcenito dosadilo svaki put citati jedno te isto(kad su komentari u pitanju). :D
Ja joj stalno shaljem da joj ga zhelim stavit u buuulju.. svaki put sve vece i vece sanse imam, jednom sam joj stavio glavic u shupchic! cooooooool!!! :)
Hajd valja probati , jeftinije je nego voditi princezu u kino i ostale gluposti
Duže vrijeme sam u vezi i ne pada mi na pamet da razmjenjujemo takve sms-ove. Iskreno, svog partnera uopšte ne bih ozbiljno doživjela. To je za ljude koji ne znaju šta će više od sebe.
Moze i MMS jer znamo da slika vrijedi hiljadu rijeci, napucas salgiju, fotografises i posaljes joj, nek zna sta je ceka kad se vidite :)
061 234 4 45 posalite 2 km da malo potpalim svoju milim lijepo
Ja bi slao sexi sms-ove, al nemam kredita na računu, pokrade me bhtelecom..
ma ti si napaljenko najobičniji i alijin ili dodikov si podanik... ... svako ima pravo na mišljenje i tu ti nemaš šta ikom da se.r.eš o informacijama!
jesmo jadni i popišani :D samo o seksu pričamo, jer nam je to postalo sve u životu. :D
Arijana ne rise.
upravo t ako \"=)\", svi ovi sto to pisu na k ih nosam!
Vidi nisam prvi :( :)))
Vi ste fakat pukli hahahah pa kakav vam je ovo clanak??? Prvi btw