Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U lazi su kratke noge!
Da li smije momak izaci sa djevojkom i prosetati se s njom nasamo? Doci kod nje ili ona doci kod njega u stan i asikovati na taj nacin sto nece ciniti blud? Po misljenju mog druga covjek se ne moze drugacije ozeniti. Pa ako mozete da nam objasnite kakav je stav islam o ovome.
"Laž je jedan od najčešćih razloga zbog kojih ljudi prekidaju" . Sta prekidaju , zeca , sladoled , kamilu , sataras ?? Al ste pisci u zeca ... ))
Lažu zato što je danas sramota ne imati i ne raditi fino plaćen posao dok se ne snađeš i nađeš šta bolje jer moze partner da pomisli ne daj boze da ce se zavalit u sirotinju,drugi razlog nema.
Sine, za nas u braku je obratno. Kad imaš, govori da nemaš jer si na*ebo. Ne daj bože da sazna da si u mogućnosti ostavljati 100-200 KM sa strane mjesečno.
pa dobro istina,čuo sam i za te varijante 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad smo svi u banani
Eh eh kad bi samo znao da nemam ni marke h novcaniku 😅😅
Meni moja bivsa krije mnogo sta cak je amidzic karindao 5 godinagluvo bilo..od nje naprwvio idiota
ne krijem, nemam sceri para, kokuz sam i jbg odmah joj se ne svidam, nisam vise fin momak, haha
Zato sto treba ostat za viljamovke ja zeni kaem dnevnica dvaes i tri marke a meni bila ceteres ovo popijem ovo ostalo isto popijem samo lakse rec da sam dvajes tri nego ceteres