Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što u januaru imamo Novu Godinu, februar Dan zaljubljenih, mart Dan žena, april black friday itd. Samo da trošimo pare koje nemamo na stvari koje nam ne trebaju. Eto zato.
Black friday u aprilu ?
14. februar je katolicki praznik, tako da ne, ne slavim
bosnjak musliman obicni nema nista sa ovim kvazi praznikom!
Bošnjakuše slave sv.Valentina.
Bosnje slave i Svetog Nikolu i Svetog Valentina i krscansku Novu godinu i Bozic i Bajram.Podsjecaju me na Rome.
Ni mi mladji ovaj pagabski praznik ne dozivljavamo. Hvala...
Nemam baš nikakav osjećaj da je ovo praznik, možda mlađi to doživljavaju, ali meni ne znači ništa. Previše je toga posljednjih desetljeća isforsirano, a ovaj praznik možda i najviše. Ko slavi, neka mu je sa srećom.
Nije to dan zaljubljenih nego dan razvrata i nemorala, to je satanisticki praznik, istrazite malo sta je tacno taj dan, kad je ustanovljen taj dan mnogo parova je izabrano i tada su radili seksualne orgije svako sa svakim je bludnicio.
Valentivo, silversterovo, haloween.... sve vezano za katoličku crkvu i njihove svece. Poštujem tuđe, neka slave ali neka to ne nameću meni kao da je moje.
Glupost obicna kojom mediji ispiraju mozak ljudima a ljudi se hvataju ko budale i u to vjeruju!
Samo cu reci da je zajebo cijeli muski rod !!!! 😅
The chaaampiooons
zato sto je zapadni kapital izmislio jos jedan praznik trosenja para i to sve lijepo umotao u celofan o prici za sirotinju......
btw kupio sam zeni cizme juce eno je sretna konda sam joj ferari kupio
14 februar ne slavimo. Takozvano Valentinovo je smisljen da muskarce pokusa natjerati da trose lovu na gluposti poput cvjeca i parfema. Produkt americkog kapitalizma, pohlepe i idiotluka.
Valentine oguli jabuku
Komercijalna novotarija koja se prodaje zaostalom narodu. Ljubav nije poklon, ljubav je da pomogneš, zagrliš, pitaš, pridržiš. Ali to nove generacije, ali i starije ne razumiju
Tzv.Sveti Valentin velika zabluda i podvala