Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahvaljujem urednistvu klixa sto ovako besplatno i bez provizije promovise samozaposljavanje i zaradjivanje nezaposlenih djevojaka. Eto djevojke, ne kukajte da posla nema, samo treba poceti.
I onda mi kazu vakat ti se udati. Za koga? Nema danas muskarca cije oci nisu navikle na ovakve "stvari" i fotoshop ili silikone.Prosjecna djevojka nema sanse da se osjeca dovoljno voljeno kad ,,atraktivne,,fotke iskacu sa svih strana i iziskuju poređenje. Nisam nikad imala problem sa kompleksima,ali ovi trendovi ce me dotuci
Prije bila kurva,sada je OnlyFans influenser.Zaraduje 200K funti mjesecno,sto ne zaradi doktor specijalista u Americi u godini.Svjet je odavno vec otisao u 3pm.I onda ti roditelj dode i kaze "Sine/kceri uci skolu", a ova samo zaradila prosli mjesec sto 99% Bosanaca nece ni priblizno zaraditi za 40g radnog staza.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zenska prava su bila najveca greska u historiji
Treba ove guzare iskoristavat u dobrotvorne svrhe
E cuj influenserica hahahaha znaci to je zvanicno novi naziv za najstariji zanat
Laka lova
Ili dok ne nestane zagora :)
A posto toga tesko moze nestat..uhljebila se zena za zivota 😁
Nema ona tu cistinu koju ima muslimanka. Nebi ovo dirao nikad. Sto se ne pokrije? Ja se osjecam neugodno kad je ovakvu vidim
Pojeo bih joj go vvno ko travnicki cevap
Pa ti si njene vjere. Ne truj Bosnjake ovdje
Nekad kad sam bio mali, uhvatila me baka kako gledam slike iz Plejboja. Pa mi rekla: "Šta je tu tako zanimlljivo, neke guzice na slikama. Namjesti se na ogledalo pa gledaj svoju vlastitu guzicu, guzica je guzica...."
Jesi li nagnuo baku
Ima jedna naša Bosanka , prati je 800k ljudi, licno je znam ubila pare, ali sve se bubaju za keš, nisu to samo slike. Ova voza maseratija sve narkirano zivi i placa rentu 4000$ mjesecno ubija keš.
Pametna, kad ima budala da hoće platit samo uzimaj.
Jbg pun svjet Incela prodalo bi porodicu da vidi p***u.Dok ima ovaca ima i vune.A svi se zale kad vide burke i zavijene zene kao to nije običaj.A vidis slike iz 1940tih sve zene u Sarajevu pokrivene.
Ove makar po OF, nase se kerebece skoro probono po farmama, zadrugama i drugim televizijama za zatupljene, jos na zemaljskim frekfencijama.
Retardirani zapad
Znas li ti koliko samo istocnjaka posjecuje ovakve i slicne stranice, znas li ti koje svote oni daju ovakvima?
Ma ja ba, i ja bih, ali neće niko da gleda.
Ma svaka ti cast sestro