Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sretan brak izaberite doktoricu. Imacete lijepu kucu, lijepu vikendicu, super auto vozati.
pa ako niste dosad skontali da od bluda i mjenjanja partnera nema hajra neznam kad ce te
http://www.osvetise.com/osvete/03/samirvsazra/?id=8dx6rbpl77vkvrk2vr2atimsqzc5z2
sta bi starke rekle na ovo...dikan??? radoncic ???
@Lejla Ja da sam na tvome mjestu, ne bi pricao o necemu o cemu nemam blage veze! to da li ja, poznajem ili ne, to je moja stvar, i necu se nikome pravdati! aa tebi preporucujem da ubuduce ne pricas o necemu sto ne znas!
lejla bas si pametna :D a da te ozenim ?
@meha, Tacno ,ali samo ukoliko se i ti budes drzao IZVORNIH,ORIGINALNIH propisa o pravima zena muslimanki u braku,a smijem se kladiti da ih uopce ne poznajes,vec da si pun vehabistickih propisa :)
4 meha Ja izabrao vjernicu. Ali katolkinju. Nisam pogriješio.
pa kako su iz ovog zakljucka zakljucili da ce beyonce i jay-z imati sretan brak. kao ona je pametnija od njega? dajte molim vas, manite se gluposti
NAucnici----ne kenjajte
Lakše je nać lijek protiv SIDE nego takvu ženu!
To je odovor na temu sa Madonom i njenog mladog ljubavnika, kako je to, nevaljalo za reprodukciju i prirodni prirastaj stanovistva..
da sretnu vezu ili brak su potrebne 4 stvari : a) zajednicki ukus, pogotovo u svakodnevnici b) blizina c)sloboda d) sex otalo su sve manje stvari... potpis: zensko
Uspjesan brak je brak sa samim sobom svi ostali su osudjeni na propast ili razocarenje
Ja cu izabrati onu sa NAJVECIM SISAMA...