Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa drugi si .... TAJ DAN ili možde sat
A ja sr@nja od clanka.
muskarci ne sisite prst, lagano se igrajte jezikom izmedu njenih prstiju, naravno na javnom mjestu. Djevojku za takav flirt cete naci u zadimljenim kafanama.
Najbolje je zenu hepekirat - pa kad se haplicira hepekom onda bez panike primijenit sve metode satro-kame
\"2. Kad razgovarate lagano počnite sisati svoj prst kao lizalo.\" Buahahahahahahahahah - dobar je Memo, joj Memo je Bog! Kakvo sisanje prsta U TOKU RAZGOVORA, pa kakva je ovo lakrdija?
ovo su bas lupi savjeti, kakva budalastina od clanka...
kakve gluposti, da pocnem sisati prst pred svojim covjekom s kojim sam vec 4 godine, vjerovatno bi pomislio da sam se posjekla ili oprzila
nisam obukla gaćice ahahaahaha koje gluposti majko mila sad bi se ja nogom u jetru opalio
I onda ti kaze da si joj drugi...joooooj!
ee ovo je malo pretjerano .................
kako si ti?
Hanume bujrum, laka sam i kvarljiva roba
eki fol