Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj nije realno - kako nije? Evo na primjer pogledajte sliku 7 - ona plače zbog serije, a on plače zbog rezultata na teletekstu u vrhu ekrana
E realno a on sudje pere... nidje veze...
Po komentarima se vidi da vecina ljudi ili imaju nezdrav ljubavni odnos ili ga nema nikako. To je porazavajuce. Takvo drustvo ne moze biti zdravo i praviti racionalne odluke.
kenjdo* kako misliš, u kom slislu?
Kad budu imali djecu posaljite ilustracije
4 slika vako i ja svojoj dragoj cuclam stopala
bljak, bljak, bljak mogla ih je malo privlacnije nacrtati
ova ženska ko fosna, samo još rutava
*ilustracije
Nije ovdje nista fuj al hajmo malo realnosti! Kad ubacis finansijsku situaciju (velike vecine parova) pred kraj mjeseca e zanimaju me tad ilustracoje!😂
@gooUser922337x54 Tako je. Gdje siromastvo udje na vrata, ljubav izadje kroz prozor. Ko nije dozivio nek' ne komentarise.
😐fuj
Jednom sam bila zaljubljena; bilo je grozno.
Jes'.
tu je to negdje.......od prilike
@JebachVlahinja uhhhhh jasta........evo samujem citav zivot
Bezze