Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti upravljaš ritmom srca mog, Ti upravljaš i stihom i rimom, Zbog tebe je napisan svaki slog. Zbog tebe pišem sonet i balade, I lirske pjesme o finoj dami, I tužne elegije bez nade, Maštajući o tebi u tami. Ti upravljaš pjesmom i mnome, Ti inspiraciju daješ meni I svakom slogu pisanom mome, Koji nastaje u noćnoj smjeni.
😔
😔😔
lakrdija teska, kad se napise dovoljno neozbiljnih i neobjektivnih kritika niko vise nece gledati sta se o kome pisalo
ko u jednoj epizodi Dva i po muškarca kad su ocjenjivale Charlie Harpera
Ako ikad izadje slican tripadvizor za bivse partnerke, ja cu svim svojima (njih tri koje rado pamtim) dati najbolje ocjene, ako i ista onda radi odlicnog sexa 🥰🥰🥰
Seksizam
Ovo da neko uradi zenama zavrsio bi na robiji.
Da se napravi isto za zene, bolesni inceli bi iskopali podatke nekako pa bi nastao belaj od silovanja i slicnih napastvovanja.