Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je dobar izabranik uvijek je dobro vrijeme. Ali cinjenica je da niko zenu ne moze unazaditi k'o los muskarac i los brak. Zato, drage dame ne zurite, 100 ociju otvorite jer to vam je najbitnije pitanje u zivotu.. Naravno, isto vrijedi i za muskarce.
Žene ☕️
jezikare sto je zena niza veca jezikara
Slobodne muškarce i djevojke do 30 godine možeš naci vecinom po šišama,ali šta je za ove su preko 30g koji nisu u braku i traže srodnu dušu,gdje se može naći,upoznati i popričati i da li takva mjesta postoje kod nas u zadnje vrijeme,sve se nekako izmjenilo i otišlo u neku stvar,nije nikakva zafrkancija i pišem ozbiljno,sretno svima.
Ova sto se udala s 21 godinom i ne zali, sada ima 22 godine i zrelija je
Za muskarce 30-35 Za zene 20-25
kad ces djecu praviti jadjo
Najbolje kad odes u pemziju pa lagano
Najbolje nikako, jer nikad vise rahatluka i bezbrige nece biti
Hajd' mrš kad' ti fino kažem
Sto.prije bolje vjerujte mi.
hahahah koji idiotizam, prvo nek se raspita kada je najbolje za ženu da rađa djecu pa nek onda svoja odvjetnička istraživanja uradi.
Nek nam je Bog na pomoci, gadno vrijeme ako nemas nekog jakog kesa.
Kad Allah dadne, eto kad, ko da se mene nesto pita, hah🤣🤣, sve sto sam trazio propalo.
ako imas para najbolje se ne zaniti nikad
To statistiku vršile osobe koje žive zajedno 10 godina a nisu vjenčani i skontali taman oko 30-e godine,nigdje veze
Isti klinac i vanbracna zajednica ili u braku samo sto je lakse se razvesti 100 puta u slucaju necega,papir nije garancija da ce neko postovati moralna pravila između dvoje ljudi
Istina ziva.