Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam sve u životu ali na ovom planu nikako da se ostvarim, ali nikako. Zainteresovati neku da popije kafu sa mnom kamoli nešto više je za mene misaona imenica. A svakakvi debili su sebi našli fine žene koje se baš trude oko njih. Nemam pojma više gdje griješim. Znam samo da polako odustajem od ikakve pomisli da ću se ostvariti u tom smislu i polako se mirim da ću ostat zauvijek sam. Možda vremenom i prestane želja za ženskim dodirom i zagrljajem...a nisam više ni mlad, *ebat ga.
Možda si izbirljiv
Isto imam osjecaj da je pretesko danas zainteresovati neku curu za obicni izlazak, kao da ih uopste ne zanima to, ne znam zasto je to tako, a da sam gabor nisam
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
gledam utakmicu i pijem kafu. rahatluk.
arsenal - burnley
Ja otisao i bukvalno kupio cevape, sokove i nesto slatko. United pa malo presaltam Arsenala, kasnije pogledam i kone sa Koseva, u medjuvremenu mozda Juve a ima i Real. Vcrs neka serija ili film i spavanac. Juce sa posla obisao kafanu vcrs mi ne pada na pamet. Zensko bi mi samo smetalo mada sam u vezi ali ovo je bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije nikakav praznik i ne treba nam taj dan, ali eto to je samo moje samačko mišlhenje.
Ko može slavit kad je sam, ajmo biti realni
A svakakvih bolesnih komentara ovdje..
Da vam kazem, bolje je biti sam nego u vezi/odnosu/braku koji je negativan, u kom se srozava svaka ljudska vrijednost i u kojem si na kraju dana sam. Svaki odnos bez podrške, lijepe riječi i razumijevanja treba odmah prekidati. Sama se izvedem, odvedem u kino, šoping, odmor i poneko putovanje. I lijepo je.
brak je tako isforsiran trenutno
Problem danasnjih muskaraca sto se ponasaju previse zenstveno, a zene to ne vole. One hoce nekog grubijana koji ih dobro tuca u svakom smislu, sto bi reko jedan.
Ne mozes biti ono sto nisi, sto bih bio grubijan van kreveta ako sam dobar u krevetu?
Rahatluk, radim sa platom sta hocu, nema smarnog brbljanja sa strane
Najbolji period zivota mi bio kad sam zivio sam.Radis sta hoces.
Nisam u vezi i braku sve je teže iz godine u godinu pronaći normalnu žensku osobu za vezu a za brak i za dočekati starosti sa ženom da ne pišemo. Nisam onaj što bira. Nevalja biti ni fin danas. Kad skontam opet bolje i biti sam nego provesti čitav život sa pogrešnom osobom.
klix ih broju uzput siri islamsko fasisticku propagandu hamasa turaka i arapa ! kad cemo proglasiti sariju
Brak je zajednica iz interesa , a ljubav je izmislila sirotinja da besplatno dodje do seksa
A sreću su izmislili bogati, samo što je malo imaju 😉 Bolje štruca u hladu moj jarane pa nek mi izmišljamo ljubav za korist.
Bravo odličan komentar. Brak je samo iz korisiti. Sve je lijepo u braku dok ima novca kad nestane novca onda nastanu problemi u braku razvod braka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima ona izvorna pjedma "Oženio se dobro najgoru" 🤣
Evo ja nspravila baklavu
Kilavi su muškarci, ali i žene su krive. Evo izlazak npr . 2-3 cure sjede, samo glade kosu, tipkaju mobitele i puše cigarete. Muškarcu se obično uputi pogled, osmijeh, neki znak da može prići ili slično. Ali ne, one su u nekom svom svijetu, umišljene da ih svako želi i da mogu da biraju, i na kraju ostanu same 😄
SLAVITE LI? Jestel vi stvarno toliko glupi???