Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A meni svaka kaze da sam drugi, i da se prvi put zaje*ala 😂
Muskarci obicno povecaju rijecima u pricama broj partnera za duplo, dok zene obicno smanje broj za duplo, pa onda dolazimo do jednakog prosjeka. Naime, cinjenica je da muskarci vole da kazu da su vise jebali nego sto jesu, a zene da su se manje jebale nego sto jesu. Zasto, ne znam!
Ima ono njegov broj podijeli sa 3 a njen pomnoži :D
Zajeba.e se vehabije za jednu.
Ove na klixu treba jebat da se razmnoze
jasta je.triput je triput ;D
"Prosječan broj dosadašnjih partnera žena koje su učestvovale u istraživanju znosi 5,81 dok su ispitani muškarci spavali u prosjeku s 8,4 partnerice." Muskarci obicno povecaju rijecima u pricama broj partnera za duplo, dok zene obicno smanje broj za duplo, pa onda dolazimo do jednakog prosjeka.
"Dragi, prvi si, kunem ti se himenom svojim!"
ovaj nauk nije dobar. Muško more imat 4 hanume istodobno, a žensko more imat samo jednog muža i to vam je sva prića
@Kwaka ....fulio si temu....totalno 😂
Zar za zene nije idealan broj partnera 2 😂😂😂
jedna mi pushi a drugu karam, zato tri
a ti treCA? mozak.
kako ti jedna pusi a drugu karas istovremeno...sta si, dvocjevka?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odgovor zasto je tako mali broj partnera, lezi u ovim godinama, 21. To su naveli kao prosjek. Do 35 godine taj broj ce se vrtoglavo povecati, pogotovo u zemlji poput UK. Drugi par carapa je sta bismo mi zeljeli sa koliko je osoba nas partner/ica spavao/la prije nas... :D
hmmmmm
ženama je svaki "treći" :-D