Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam samo ušao da vidim komentare. 😂
@Sare i da ga izdrkas.
Interesnatno, kada u Islamu covjeku je dozvoljeno (uz pristanak prve zene) da ozeni drugu, ali da se mora 100% o njima dvijema jednako brinuri i u duhovnom i finansijskom svijetu, sa klauzulom da ne mogu imati grupni seks, nego samo muz-zena, onda je to popljuvano, nazadno, fuj. Ovo ipak je sada in, za one "bez tabua", "napredne". Zbogom pameti...
@JosJedanBezVatreRLD U isto vrijeme, ova treca osoba, tj. druga zena u naprednim vezama, nema nikakva prava. Dakle koriste je, cisti im kucu i pomaze, a ako se posvadjaju, "kud koji mili moji", ni banke ne dobije.
@JosJedanBezVatreRLD islam je nastao u pustinji, na kamenu, ako da ga je hercegovac napravio,,,
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Moje ime je Darci Lyne. Ovo je vrlo sretan dan u mom životu zahvaljujući pomoći koju mi ​​je dao dr. Nosakhare da mi pomogne da povratim svog bivšeg muža njegovom čarolijom ljubavi i magije. KONTAKT   -Email- [email protected]   Whats-app: +2349083639501 Želiš li svog bivšeg povratnika? želite ljubavnu čaroliju za novog ljubavnika? Rješenje problema bez djece? rješenje bolesti i bolesti tijela
jednom rijecju gospodin
Sad sin "odrzava" Nicole..
“U troje je sreca”, osim ako rade u predsjednistvu...
Da je slika sa dva lika i jednom djevojkom, pa hajd. Ali ovako... :P
A sta da je Nicole Nikola. Bili opet bili sretni?
Dnevna doza agitprop-a. Ocekujem sljedeci clanak tipa: vodjene ljubavi u troje sa vasim kucnim ljubimcem u parku dok vas penzioneri koji igraju sah ignoriraju, a komunalni radnik aktivno navija i podize atmosferu poboljsace vase samopouzdanje i smanjiti nivo stresa.
Jao brko, ode ti predaleko
Ako bas imas zelju probaj prije braka ali lagati djecu i sebe da je to nesta normalno....
Kolko bi onda ona naša morala zapaliti auta?
Ko može ovako bujrum, ja cu ovo uvijek preskočiti...
mrs
Jutrooooo jeeeee u troooojeeeeee
Islam je vrhunac slobode i pun mogucnosti koje Allah dž.š. dozvoljava koje omogućavaju punu sreću. Sve je s ciljem čuvanja društva od dekadencije i destruktivnih pojava koje ga ruše.
Ja bi i od ove svoje pola odvadio
ovu pamet prosipaju zapadnjaci koji imaju najviše razvoda, disfunkcionalnih porodica, samoubistava, samohranih majki itd.