Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj misterija, pa nije bermudski trougao, uživat će ako joj je partner podoban a ne mister minut man :)))
Ovaj put nije to misterija bila, nego koja je svrha. Za muskarce je ocigledno da je svrha ibacivanje sjemena, ali kod zena nije neka tako vidljiva pojava u reproduktivno smislu.
@Senahid Halilovic svrha kao ista nije u samom izbacivanju kako misliš nego jednostavno mnogi naučnici su dijelili tezu da žena ne može doživiti tj., da glumi orgazam, naravno da se kod žene ne očituje kao kod muškarca i duže vremena treba ali kod žene treba da postoji jača "hemija" nego kod muškarca da bi dostigla vrhunac.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Rijetki su muskarci koji zele i znaju zadovoljiti zenu. Mnogi misle samo na svoj uzitak.
Samo dobra jebacina
A nemate Vi meščini blage veze s vezom....
Essellamu alejkum, ako ima neko ko se razumije da mi odgovori da li je grijeh da zena masturbira svojom rukom svoj spolni organ u toku odnosa sa muzem obzirom da samo na takav nacin moze doci do orgazma. Esselamu alejkum da vas Allah nagradi!
pitanje ti je glupo kao noc i imas milion nacina da dodjes do tog odgovora a ne preko klix komentara :P
@kamikaza123 Ja se izvinjajem sto ovde pitam ovake stvari. Vidim da ovde ima puno pametnih i nacitanih ljudi i nadam se da ce mi neko dati pravi odgovor jer nazalost nejmam predbracnijeh iskustava. A ne znam koga bih pitao. Da vas Allah nagradi!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok drugi jebu,ti se Muzafere kupaj 😂
I ja sam mislio da znam...Dok nisam sreo ovu jednu...
zabi macolu od 20 centi do kraja i eto ga
Ko je birao fotku? 10-ka! Isabeli Fontana.😉
https://youtu.be/Nm5ll5pKaUc
Rješavanju problema?? Ženski orgazam problem??
Ja još sumnjam .
onda moras jos puno toga da naucis
@mirrorce ni google mi nije pomogao .............
i labavi može da zabavi
govnojed ne znam, vala, koga je labavi zabavio :)
@MonaNova jos si ti mlada :) da znas da necij labavi moze biti vec od tvrdog kratkokurana :) a i od trvrdog se rak dobiva :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ispustanjem oksitocina i prolaktina takodjer se smanjuje i rizik trudnoce kod tinejdzera, nakon njihove navrsene dvadesete godine.
Pa s 20 vise i nisu tinejdzeri, zadnja tinejdzerska godina je 19-a.
@Senahid Halilovic Bravo Senahide!
Jesu li to eksperimentalno potvrdili i ako jesu, na koji nacin?
NAUCNICI MOJI KONACNO SKONTALI
da mora dobro ućerat da prokmeči