Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja nemam problema, jest da mi je kratak, al je zato tanak i mehak ko dusa, jos izdrzi 30 sekundi, ehhehhee drug moj
zabiravih spomenuti da je kriv ko udica
jes da mi je mal al smrdi ko veliki
ja ujutru kad ustanem popijem kaficu obavezno uz pjesmu "tu caffe" i obavezno ga bacim na sabahu inace nemogu funkcionisati normalno.
To murvo zelena lupaj crvene, nasli ste se stoko uhljebljena, sa laznim diplomama, neuka. Gdje idemo, jesmo li vise dosli? Evo ljeto 30 prolazi skoro nigdje nista, nit se nazire. Kad padne mrak na ovaj tamni vilajet, a hoce sudeci po tome cim budale doje djecu, vama kravatasima na vlasti ide nagradno otimanje i maltretiranje samo ovaj put nema Bolonja, Bec, Stokholm vec hladis ciganku sa kanticom vode da se cijev puno ne krivi. Pa zapjevate koju, mozda i zaplesete, sta mozda...
NE BRIŠI osusila ti se ruka ko hurma ramazanska ako obrises, 'te moram klet ko kakva babetina, jesi žakte :D
Sta je ba admine vise sto ih brises vise ne moze nista protiv Bakrenog i bjeloglavih supova na vlasti sto nam drob jedu, a moze protiv ostalih. hoces da prepakujem? Da ubacim koji eufemizam? Izbacim pejorative i scene krvi, nasilja i seksa? Nece onda nista ostat. Da RP stavim? I to ti sloboda stampe?
Sepo je vama penicilin bio. Znao metodu i drevnu vjestinu.
Dobar je taj seks. Prič'o mi jaran što je gled'o.
Ma kilavo kurcu smetaju brucke dr Helac.
Jos da sam uvezo ove komentare, sto ne hinta ccc tek sad vidim, nidje veze. Imaju smisla samo kad se citaju odozdo prema gore, aman cest usklik u sevdalinkama.
ja ga volim primit...
@mirza85 Samo prati dugu, i ne spominji to ovdje razapece te bradate zvijeri sa zelenih planina i crnih suma i celoglavi supovi sa kamenih polja, samo prati dugu i pink jednoroge. Ako cujes da pas laje vlah, vlah, vlah il da skici baliiince, baliiiince, ne okreci se niposto bjezi kao srna slobodna. Oni njuse hormon koji ispustas gejotin se zove ako te nanjuse belaj. I kad dodjes gore pomalo nemoj se razbahatit pa odmah geng beng, dominacija, bukake. Pomalo.
Babin jesil stoku podmirio, ne Dikulju i ekipu, znas na koga mislim. Nije ba Zijo kakav Zijo. Ne mrze mi se nesto ima vec par sati. De baci koju s upadima vojski i desantima mracnih armija. I de mi reci, zanima me pravo, jel babuka diosre saopo. Ovo je na satri da te ofiram (citaj:sredio posao) Jasta je a:) Jedan si ti u svog babuke.
@EdoJohn da te ne* ofiram pardon, lapsus, sinus, kosinus, tangens, kotangens, kloc, parmak, livada, dikulja, eto nabrajalice. Stara Kljačanska izvorna, igra vodi porijeklo sa preko 2000 m nadmorske visine sa suncanih padina Maglica. Zbog tolike visine se neke rijeci teze izgovoraju, i igraci mogu da djeluju usporeno zbog nedostatka kisika ali sve je to ok, to je tzv. visinska bolest jos poznatija kao Kljačanski sindrom, skraceno Kljak-sindrom.
Uzmite Kamagru lakse se dize. Mozel ova admine a? Bronhi ovo ono. Creativity lvl 10/10 Sio (citaj jesi vidio) to a? Sinapse plesu oko tebe, nece nikog da 'apse, a jbt jesi parmak. Trazio te Skender. Ti sad pitaj koji Skender. Sto te uz gelender. Kakav Zijo ne moze polit Skenderu. Sta kazes? Koji Zijo jel? Znas ti koji Zijo ;) Hihoces li se samozadovoljno, i pomalo plaho iza svoga open deska? Reci nam
Sumljiv si mi bice proglema garant. Stranka te tipra. Zipa. Kaze kol'ko je ziper na šani u Italiji govorio zipa zipa drugu, da mu je prodavacica prisla na kraju i obratila mu se sa signor Zipa zove vas kolega. KontRas? Kontas ti moj racku. P:S. Signor se cita sinjor. Nista od baklave mozes samo po šampite otic.
Sad kad ti se ja nakacim dziberu ubotani, ovi ce ti bit k'o ljubicice. Ne sekiraj se sve ce to da bude fino upakovano, sa masnicom i šljaštecim celofanom, nece bit pejorativa i psovki, nismo iz Kljaka jbg, ide to lagano klizeci, skoro pa ljigavo, ucim od najboljih HAHA. I ne brini se nece Dikulja ostat gladna pejorativ se ne polaze umjesto mela. Jesil' se pripo? Nemoj samo da te prinese.
De ziv bio prestani mi brisat koji ti je?? Pa ove retarde znaci lozite na klanje k'o kangale svaki dan sa po 15 clanaka dnevno, pisu gadosti ovdje nema kakve i ti sutis, uzivas jel de? Jel stranka placa il je uzitak licnog karaktera, ako je licnog to je vec dijagnoza. I kol'ki je sad kes za raspirivanje mrznje? Aa uhljebi te, aha tako reci. NE BRIŠI šabane polupismeni kvazi-novinarski. U ovom slucaju šaban nije ime vec karakterna osobina.
HAREM- naziv za skup porobljenih žena, djevojaka. Koje su na prisilan način dovedene u kontrolirano okruženje kako bi seksualno zadovoljavale sultana/vladara. Navedene žene su živote provele kao roblje bez prava na: ljubav, osjećanja, slobodan život i sve ono što čini jedno ljudsko biće. Razlog ovoga je sledeći.
Religija Islam dozvoljava porobljavanje žena u ratu te korištenje istih kao sex roblje. Evo i temeljna učenja koja to propagiraju: Kur an: An-Nisa' - Žene: ajet 23-24 Hadis: Sunan Abu Dawud vol 2 hadis:2155 Quran Tafsir Ibn Kathir Poglavlje: 424. Ko nevjeruje neka provjeri navedene izvore. Ko podržava reliiju koja prodžava ovako nešo podržava i svu patnju koje su žene pogodene ovim proživile.
Proklet bio onaj ko silovo bilo koju ženu bilo gdje i bilo kada. Proklet bio onaj ko podržava ideologije koje opravdavaju silovanje i kršenje ljudskih prava.
She ask to stop but doesn’t want to. (Pornhub) ovako otprilike Musa dere
Istrazivanja pokazuju da su zene gradjevinaca najvise zadovoljne. Vazdan beton, mistrija, cement, kad vidis zenu u tangama ko da si u dzenet prispio, udri Mujo u tarabu eeej.