Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha joj vas u redakciji treba mokrim peškirom udarati :D
Ne bih preporucio,jedno ce vazda htjeti vise od ljubavi(ljubomora,ozbiljna veza,brak itd) Drugo ce htjeti samo zabavu i igru.Rijetko da oba partera zele isto,vazda jedno zeli vise i tu nastaju problemi...
@Incognito25 hahahahahahaha
prvo moram pitati zenu da nabavimo cimericu
Ne moze se vrijeme vratiti nikad.Misli svoje presijecam i krojim ...s tobom usnim s tobom se probudim.Jos si uvijek u zeljama mojim.
💋🧚‍♀️💕
Strahota text, nemogu da vjerujem da sam dao klick na ovo
A jest ovaj svijet prepun "strucnjaka" za sve. I meni bi trebao jedan da mi kaze, da li je povoljno za moje zdravlje posjecivati klix?
Kakve smo nekad novine imali, vrhunske magazine, časopise iz kojih čovjek mnogo nauči, dobije razne ideje, inspiraciju... Šta je sad ovo? Ima li više novinara u BiH?
kad nema ribe i rak je riba
Trebaaa
Ako je cimerica kao ova gore na slici onda da, treba imati sex sa cimericom, a ako je neki grob vjerovatno bi covjek zivio sa njom godinu dana ne bi mu to ni na um palo
Ja bi ga gurno u uticnicu za struju a kamoli u cimericu
Klix je najbolja satiricna stranica.
Ne nasjedajte, zar ne vidite da redakcija Klixa zeli da vam razvedri tmurne dane...
Lako je za to. Da je cimericu.
ko da bi pito nekoga,samo ga mikni cim ti se ukaze prilika,kakve su to teorije?
daj ba dosta ovih "vijesti" za američku pamet
A sa cimerom? 😛
@gooUser1586239701... 🙄😇I njemu ga tarlakni kad cimerica nije tu👌🤗😆😆😆
Struka je rekla svoje :))