Uspješni trikovi
0

Šta uraditi kad žena puno priča

Sarajevo-x.com
Kao što većina muškaraca ne može prestati gledati nogomet tako i većina žena ne može prestati pričati, tvrde stručnjaci za veze.

Poznato je da žene vole brbljati o svemu i svačemu. To je jednostavno u njihovoj prirodi dok su muškarci nešto suzdržaniji u komunikaciji.

Neprekidno brbljanje o modi, kozmetici, kuhanju, problemima s prijateljima, problemima na poslu muškarce možda i nervira, ali stručnjaci tvrde da ženi nikada ne smijete reći da previše priča.

Pametni muškarci koristit će neke od sljedećih taktika kada se nađu pored žene koja jednostavno ne može zavoriti usta.

Klimanje glavom na sve što žena kaže je dobar potez koji ne zahtjeva previše snage. To ne znači da muškarac treba slušati sve što žena priča, ali dok god klima glavom, ona neće znati da je on u mislila odlutao u svoj omiljeni kafić.

Drugi način na koji ćete udovoljiti svojoj partnerici su riječi "da" ili "ne". To zahtjeva i povremeno slušanje onog što ona kaže kako ne biste nesvjesno pristali na nešto što ne želite.

Kada žene počnu izlagati svoje dnevne aktivnosti, većina muškaraca pobjegne u kupatilo. To je, tvrde stručnjaci, dobar potez jer vam žena neće moći prigovoriti zašto izlazite iz prostorije. U kupatilu se možete odmoriti i spremiti za drugi dio njenog monologa.