Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne ulaziti u nikakve veze prije nego sto se ne ustanovi da li ste sexualno kompatibilni.
Kako ovi što dobiju svoju u nikabu? Oni ne znaju ni na šta liči, kamoli jel seksualno kompatibilna. Možda zato imaju četiri?
@Indigont Ti ljudi nemaju nikakav zanimljiv i dobar sexualni zivot. Sve se svodi na dvije stvari. Lezi ko balvan, ja cu ostalo a ti radjaj. Nazalost, i na nasim prostorima mnogim ljudima je to vrh sexa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svim muskarcima u braku "skoci" seksualni nagon,..jer tada pitchke najmanje vide Recite kako jeste,...ovde se nesta pederisete sa nazivom "partneri",..kad se zna da zene same naskacu dok se ne udaju, kad se udaju yebe im se za sex,..osim jednom mjesecno kad im dodje zuta minuta, Sve izmedju toga je koliko vole muza da mu udovolje
sve sto raja vise glumi yebaca kasnije mu to na nos izadje. Zensko treba "po kratkom postupku",......zabodes, par puta.....zavrsis i zakopcas slic a da je ostavis onako da lezi nedoyebana i na odlasku, NIKAKO nemoj da zaboravis da joj kazes "sto se mene tice yebana si" :) ma ajde ba,.....tako treba,...ma voooozdra..
Treba ga ispoštovat kume
karam dvije udate koje svojim muževima istu priču pucaju godinama kako im je libido slabiji od muzevljeg a oni pasu li pasu
lako je istuci treba čovjeku piće platiti ja im čuvam brakove :)
Ti se petljaš u tuđe živote, takve stvari znaju često tragično završiti!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sta ako nemas partnera?
Onda se dogovoris sam sa sobom.
Desanka Šakić je uvijek uz tebe :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
uzet stvar u svoje ruke :D
@Batina Hahah zar je to rjesenje?
@WilliamCostigan Pa to ti najbolje znaš.😂
Cuj sta uciniti ? Pa udovoljiti mu,jer danas je takvih malo!
a sta ako je obrnuto :))? Ona hoce a on ne....
@Navijac_BiH Gdje to ima? :)
ovi u klixu ocito imaju problema, ja mislim da su zaposleni u klixu vecinom homoseksualci ili neki drugi poremeceni bolesnici
Pa u dobru i u zlu.....tako daaa....
Evo vam link njene slike pa prosudite https://www.amazon.com/Rachel-Hills/e/B00PFAIKP2
Draga djeco vidim da vas ova tema interesuje ali nek vam je na pameti da osoba koja mudruje pod imenom Rachel Hills prosipa gluposti jer ona pripada onoj grupi žena kojim normalan sex naum padne jednom u mjesec dana,a zbog toga nema srodnu dušu več živi sama kao vuk.Njen način života želi da nametne mladim osobama sa takozvanim"studiama".ona u stvari samo zamlačuje. Kad bolje prostudiram njenu fizionomiju primjetim dugo široko lice sa jakom krupnom bradom,koja je svojstvena nama muškarcima.
ima nacina..ljubavnica recimo...
zasto ne ljubavnik, recimo?
cao zlica :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pricaj ti sta hoces al ja ako danas ne svrsim bar triput, nisam dobar za okolinu.
Ako ima jaci nagon dati mu da mi poljubi malog,,,,
Dati mu da drva cijepa.U meni nekad lakse bilo metar drva izcjepati nego kad me zena vikala da idemo "na posao"
Nista jarane, stavis leda u gace dok se situacija ne vrati pod kontrolu. A zena ko zena, dok se sexas ona razmislja sta ce sutra za rucak, gdje su promocije, tava joj zagorila konta kako da odstrani onu masnocu, vidjela cipele na snizenju i onda mi krivi sto ne uzivamo u sexu.