Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Udati uili ozeniti se.
Bez zezanja, ovaj članak je bez veze, ili funkcioniše ili razlaz. Šta tu ima da se utvrđava, zna se prirodno za šta je ko stvoren i kako funkcioniše partnerstvo. Čim se počne moje, tvoje, razlaz, nema tu ljubavi.
Ako planiramo zvati goste, partner moze da proseta. Ok Andrea.
S moje tačke gledišta mora se utvrdit je li dotični kandidat sebičnjak,sklon kurvaluku i je li lijenština.Ako je sebičnjak moram vazdan slušat njegovo zvocanje o troškovima.Ako je sklon kurvaluku moraću se odreč svih jaranica pa ću bit usamljena.A ako je lijenština moraću ja radit sve što bi inače on trebo.To troje ne mogu.Jok.Nisam ja za to.
Utvrditi ko je gazda u kući. Ako nisi, bolje spavaj pod mostom.
@Sprzo307 Lupiš šakom od stol da se zna ko je gazda. Ako te žena mlatne, izvini se i reci da si samo htjeo da pitaš. Dobar kompromis. Uživaj brate. Jeste svi ozbiljni, malo šege.