Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tada ugasimo mozak i pocnemo misliti sa donjom glavom
@mlacmudan pa sto ne postavise kakvu golu na ivaj post pa da im kazemo sta pomislimk
Mislim na Dusanku Majkic da odgodim erekciju...moram priznati, nekad se sjetim i Cvijanovicke al posle ne moze ni da se digne, tako da Papka izbjegavam
Da, žene su ukras svijeta! Samo debilni idioti mogu da im nanose zlo. Ukoliko osjete pažnju i ljubav znaju mnogo više da vrate. Provjerite, pokušajte, naučite da svirate na tom nježnom instrumentu, muzika zna biti predivna!
HAHAHAHHAHA komentara.....
Kako se zove ljepotica sa naslovnice?
Slika punice u glavi produžava seks barem 20 minuta.
Prvo sto bih rekao je, kako imas lijepe oci. Ma daj, zar i za ovo trebaju studiji i ko placa ove kretene sto prave ovakve gluposti!
I strah me je da se ne predomisli i ne obuce gacice ponovo.
Zar cure sad nose gacice. Ja znam da tange nose sve sto su sa mnom bivale
Sta da slazem sta da kazem sad ☝️👏👌🍻
Neeeeedjeee3ljaaaa i svi ste tuuuu aaaa meeeneeeee svama neeeemaaaa
Gola gola skini mi se gola 😁 RIP Ekrem Jevric
pomislimo: pichkaaaaaa
Ja počnem drhtati ko list na jablanu.
Zavisi od zene. Ja ako vidim Hanu pomislim kako bi trebala vratiti konju glavu. Poslije je, naravno, otresem z’guza. Znam, nikakav sam karakter.
https://youtu.be/PjsUaysLpsI?t=5 tako nekako :)
Sta li Majkicka pomisli kad vidi ostali ženski rod, pitanje je sad.
Da ga pristavim,et sta
Klixe, da stavljate ovakve vijesti svaki dan na naslovnu mislim da bi ova vjecita dzangrizala ovdje postala mnogo pitomija :D
Pomislim na alnaser od golfa.