Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosle godine ništa,.. ove zamalo,.. Nema sexa bez braka.
Zamalo = ti htio ona nije 😁
Pa normalno da ne guzitee kad tražite profuknjace na instagramu koje izlaze s bogatasima kroz koje prodje godišnje 20 ljudi. Greska koju 80% muškaraca pravi. I onda Depra jbg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neće djeca da g*ze na ovom današnjem vaktu
Za nargilaše je to oduvijek bilo normalno.
Šta vam je!!
cuj sa 17,5 god prvi sexualni odnos? ja izgubio nevinost sa 25, nije dala prije. a otad se natamburao, i dosadilo mi...
Zato je na zapadu prostitucija legalna.Fino 50 e izabereš Model (a sve dobre ko avion) i cura odradi posao. I onda ideš na sastanke nefrustiran. A i žene na zapadu su svjesne toga, tako da nema lažnog morala.
Nasi roditelji, dede i nane su se ebavali deset puta vise nego ova generacija, danas se samo prica o seksu, ustvari kad malo vidis, rijetko ko ebe, nevini u 30im, ali ih sramota reci zbog osude okoline, svi se povukli u sebe, gledaju u mobitele, bez socijalnih vjestina, bez samopouzdanja jer im se na instagramu serviraju samo idealni muski i zenski primjerci
A i momci su shvatili da neke zenske ne vrijede toliko truda, dosta su se digli kriteriji, cure traze svasta nesto a zauzvrat slabo sta daju, jedino kod nas cujem da momak ceka po 6-7 mjeseci da spava sa curom, pa naravno da se niko nece maltretirat oko toga
Sinoć sam 10min gledao ZG (ne gledam inače) i tad su nastupale 2 djevojke.Jednoj je 17g a izgleda kao da joj je 25,iz Švicarske je.Drugoj je 31 a izgleda kao da joj je 40,vještačke grudi, nos,jagodice.Prijateljica backstage još gora, uz sve to sva istetovirana.Iz Beča su.To više ne liči na insana, novac ih je izopačio.Lijepa motika, borba za život i normalniji bi svi bili.
Nemoj to gledat
ja sam poslušao dr. Miroljuba Petrovića i na vrijeme prebacio mozak u beta režim. Prespojile mi se žice u glavi i sad ko rahat lokum
Doktor? DOKTOR? "doktor" koji negira genocid u Srebrenici. Negira da su srpski vojnici ubijali djecu, žene i starije u Srebrenici!!!
Jer nećeš kamenjarku, paćenicu i onu treću???
Što bi rek'o Ljuba Moljac : Ustaj zete da mi je*eš dijete, ako dijete nema mašte ima pi*ke i kod tašte.
Katolix
Tek kad pročitaš ovakav članak vidiš koliko je društvo generalno dijabola teška.
Prosle godine jednom, ove malo rijedje.. 😋
zbog modernog nacina zivota gdje ti je kasika u medu, muskarci su zapostavili svoju prirodu gdje se bore za nesto, nego onako hajd nek ide kako ide. zene onda to vide pa one moraju potegnuti da se nesto napravi. sad dolazimo u situaciju gdje je privlacnost umanjena s obje strane. zene ne mogu naci prave muskarce, a muskarcima ove preambiciozne zene izgledaju prijetnja za muskost, nedostizne ili cak i neprivlacne zbog osobina koje su nekad bile pridjevi iskljucivo muskaraca.
Ova istraživanja su klasična glupost! Oni kao naprave anketu sa 100-200 ljudi, gdje možeš lupati odgovore, i onda je to kao relevantno za čitavu državu. Ma nema problema.
Vlast poručuje mladima : Mladi,yebbi te se !!!
Dosadi i guzit svaki dan