Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! AAAAAHAHAHAHAHA!!!!!!! ZENAMA U ZEMLJAMA TRECEG SVIJETA JE GARANT DO ONANISANJA SA EKOLOSKIM VIBRATOROM OD RAZGRAĐIVIH MATERIJALA NA KURBLU JER BATERIJE U SOMALIJI NISU POUZDANE??? AAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!! A NAKOM SAMOZADOVOLJAVANJA OPET BRINU O NABAVCI HRANE, HAHAHAHAHA!!!!!! JOOOOJ MAJKOOOOO..... ako nista vibrator jedini nema sidu, aaaahahahahahaHAHAHAHA!!!
hehehe sistem Breeeeeenzaaaaaaj.
pa radije onda nekog muskarca...bar ge ne moras okretati 8min,dovoljna je samo jedna
Ovi moderatori cesto obrisu neke bezazlene komentare, a vrlo cesto ostave nesto sto ne treba. Treba li sumnjati u nepristrasnost ovog portala? Hm... da se covjek zapita?
zasto vise s tri prsta kad ima dinamo masina. PC4ever
@PLIK u maminom ti cmaru krmak jedan stoko jedna primitivna pasce jedno neodgojeno svinjo smrdljiva i pogana
alo verglaši - verglaš mog...
Reci ce pofaflaj mi ga
Sta ce na ovo reci reis ceric?
Dildo u Allahovom cmaru!
koja budalastina covjece cudo nema i solarno napajanje
Ajde mala izadji poguraj malo nece da upali nesto :)))))))))))
hahaha vibrator na kurbl :D
Pa kada bi vi moj K..c okretali osam minuta on bi bio kao Buzdovan i radio bi naredna 24H a za samo cetri minuta kada bi ga stavili u usta on bi opet bio spreman za upotrebu sa punim kapacitetom.
Malo zeleni trotoari, sad jos i vibrator zeleni!