Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj povraca mi se od ovih glupih clanaka
Zakljucak: Neki muskarci, kao i neke zene, zele jedno. Ostali zele drugo ili pak, trece. Ne generalisite, nismo svi isti! Ako zelimo upoznati nekoga, pitamo ga/je sta voli, zeli, osjeca, kako razmislja...koji pacenici pisu ove \"naucno potvrdjene\" i mudre clanke? Ili jos gore, ko se vodi prema ovim glupostima u zivotu?
http://www.klix.ba/vijesti/bih/bosanac-harun-mlivo-dobio-posao-u-googleu/120919108/komentari Zasto citati o djeci ratnih zIlocinaca i profitera, kad bi morali zatvoriti oci pred istinom? Ne otvarajte link iznad ni za sta na svijetu. Lose djeluje na one koji imaju savijest! Stavljajte komentare na bezvezne teme da se ne otvara link iznad! Brzo, brzo!
Koga više briga šta želite..:)
Muskarci najvise zele da imaju sve na stolu, prpremljeno jelo kad su oni gladni,svi izbaceni iz kuce ako se gleda vazna utakmica, cisto opran i ispeglan vecinom neki prilicno smrdljivi dijelovi garderobe i obuce koje izene \"moraju \" da dovedu u red.I ponekad bracna \"obaveza\" kad njima padne na pamet bez obzira na zelje njihovih zena ili cdjevojaka.
Ufff cijelo vrijeme radim pogresno, hvala Klit na prosvjetljenju, sad znam STA MUSKARCI STVARNO ZELE :P
Vazno je da mu je labud 23 cm , i sve cu da mu radim ...mmmm
ma predobar tekst :D nasmija me pravo... bolje nego one ostale gluposti... a sto se tice ovih \"muskaraca\" koji samo zele ckapi... prvo kravu pomuzi, kokosi nahrani, pa onda razmisljaj.. nije to za tebe...
pustite se suplje, ono sto muskarci zele je ckapi i vozdra
e, zaboli me desno uvce za zelje muskarca :P
...svi nešto žele...
Ni muskarci ni zene neznaju sta zele seru po cijeli dan po ovom sajtu sa komentarima ,bolje da ste se uhvatili kakvog posla i radlili nesto doprinjeli drustvu barem bi vam zivot bio zanimljiv.
Vice versa.
trebe moje...manite se ovih članaka, i naučnika što nemaju pojma o ženama...negi upitaš fino muškog jarana kojeg imaš da ti opiše šta muškarci vole kod žena, iznenadile bi se...a i znat ćeš iz prve ruke...nismo svi isti ali postoje generalne stvari koje se trebaju imat ili znat ;)
e sad kad ste izmislili vrucu vodu,mogu se istusiram
Moja mala nema mane.....