Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ama šta tanji sunce vam poljubim pravite ih ko savine gume znate li vi pošto je alimentacija
Hahaha ovdje sam samo da citam komentare kao ovaj
@Meth86 Mozes ga onda slobodno izdrkat u rukavicama
Dobrodošli u vremena u kojima izraz "popušiti travu" dobija sasvim novu dimenziju.
Jednom je jedan svećenik šetao cvjetnjakom ispred samostana. Molio je i meditirao, a u jednom je trenutku spojio dlanove kao da u njima drži vodu. Baš je u tom trenutku iznad njega preletio golub, te ispustio izmet baš u svećenikove dlanove. Svećenik je na to smireno pogledao prema nebu i uz smješak rekao: - O Bože, hvala ti što krave ne lete!
Cuj tanjim, onda ništa nam ne preostaje osim da navucemo dva ovakva.
Sex sa kondomom je ko lizanje meda kroz teglu...
@cartel Bas tako, ja ga ne navlacio pa makar crko ko ker.
A dođul sa šelnom, ako ne dođu nije dobro,spadaju brete.
krave na aparatima kondom sa ukusom "švabice" đeteline
Ove nove podjeliti Vladi Federacije sa Fadilom sjekacem na celu,mozda ce narod manje boliti.
U mene nije dug al je zato tanak.
Ali.....pošto je ovo moja pjesma, dug je put do novog seksa (smajlikojineznadalidaplaceilisesmije) Nisam znao da ti kažem da te volim taj me usud prati od početka zbog tebe ću skroz da se razbolim a ljubav je danas bolest retka Nisam znao da ti kažem šta mi značiš dok su godine pred nama bile bitne samo ja sam video da zračiš sjajem kog ne vide duše sitne Nikad ovo pročitati nećeš krijem pesme sto za druge pišem biću isti k'o svi koje sretneš al' ne živim život, samo dišem
nema sanse i ovako mi puknu nekad jbg, puno sjemena