Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako si ozenjen i imas zenu koja ne zna da kuva, a imas svalerku koja zna...Onda ti nisi nevjeran, nego se boris za zivot.
A udata zena koja ima muskarca koji ne zna da zaradi i pomogne obitelji i uglavnom visi u kladionici puseci cigare, a ima komsiju koji zna da zaradi i izvodi je na rucak? #borbasvudaokonas
Doći ću poslje kada budu tipovi žena... da vidim šta stručnjaci kažu 😂
Zašto slika Joe Goldberga?? On nema nikakve veze s ovim, pogledajte seriju You
“The more I know, the less I understand.” -Joe Goldberg
Ja bolesnih komentara, šta je ovo -.-
Sva sreca pa je ovaj psihic za strano trziste jer bi me njegov sistem eliminacije napravio lezbejkom.
koji ih ne doživljavaju kao ravnopravan spol? Pa to je bukvalno 95% svih muskaraca, heteropatrijahalno orjentisanih. Ko im ostaje, gejevi mozda?
Preporucam seriju You,lik sa slike glavni karakter Joe
Kako da ih doživljavam kao ravnopravan pol kad to nismo
Slika naslovnice nije mogla bolja :D Je li to smislio ovaj novinar što je kopirao vijest ili je to neki drugi portal objavio? Svakako pohvala.
Hello you
ovaj prvi nije normalan
Kad ce onaj dio clanka gdje navodite te razne tipove muskaraca??