Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam na ovoj slici prvo primijetio clickbait, tj da sam među hiljadama onih koji klikom na ovu budalaštinu povećavaju cijenu klixovog oglasnog prostora... Odoh gledati film "Glup, gluplji", zaslužio sam.
vidio sam prvo par al najvise volim biti sam, ne volim guzvare, dakle nikakvo mjerilo
Znao sam da si prava. Osjetiš. Mogao bi da ležiš sa tobom danima. Samo ležim.Dišem. Ćutim. Ne pravim ni jedan jedini pokret. Osim onoga što spaja usne. Ruke. I duše. Taj pokret ne moram ni napraviti. Napravi se sam. Dišem i slušam.Tišina odzvanja sve prećutane riječi. Pozivnica za raj, prije raja. Neka granica, reklo bi se. Tamo na granici sam čekao ovaj trenutak. Poseban. Uz posebnu.
😔
😔😔
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ukoliko ste primjetili da je test krenski ima nade za vas.
Kakav idiotizam,ovo nema nikakve veze sa naslovom
ja ne mogu da nadjem bebu, nema sanse, par sam vidio ali tek iz drugog pokusaja... prvo sto sam vidio, je more... sta to treba da znaci? da sam ekstro- ili introvert?
kliksov horoskop
nemojte se truditi gledati u sliku ili citati text..... ovo sluzi samo za promociju tiktoka
Jos uvijek trazim bebu.
Valjda u ove zene u stomaku,ali mi to trebamo zamisliti 🤔 Joj na sta trosim zivot
Drca me spopada na riječ preferira.
Ja sam prvo primjetio ‘ Screenshot: TikTok’
A šta sa nama što smo prvo vidjeli neku utvaru od drveta
ništa, šuti... mi nismo ni konstitutivni...
Sta ste se navadili, svako vece "Prvo što primijetite na ovoj fotografiji otkrit će..."
E hajde sad onako logicno kako da ne vidis prvo par?! Bode u oci! I jedino ie sto se jasno vidi. Da bi vidio bebu moras dobro da se zagledas i potrazis konture bebe (da ne pise da ima beba ne bih je nikad primjetio) Helem sto hocu reci, ovo je teretna glupost! Dovidjenja i prijatno!
ipak nisam usamljen
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ! Elhamdulillah,Elme mi
ebo me svako ako je iko prvo vidio bebu na ovoj slici, jedva sam je i nasao
Ja cim sam pogledoa sliku odmah sam bebu primjetio, tako da ovo ima smisla..