Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje biti obrazovan i upucen vec ...keksi ;)
Harvard (Iluminatski univerzitet) name je dao George Bush,Roosevelta,Barack Obamu,Al Gora,Kenedijeve i gomilu jos perverznjaka i iskvarenih ljudi.
jel bilo kakve prakticne nastave?
Sve što je normalno hoće da iskrive, a ovo su krivine koje postaju prave.
Ja sam to fino rekao raji da Zapad promovise SATANIZAM a raja se smije a uopste vecina vas i neznate sta Satana znac niti sta je Satanizam. Kockanje,alkoholizam,homoseskualizam je Satanisam ali tako i pohlepnost,ogovaranje,vjerovanje u vise bogova,tetoviranje,slikanje likova pogotovo "izmisljenih",zavist,ljubomora,ljubavna prevara,laganje itd.
Sad će nam banovi hehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HarDvard, cccc, pa jel dotle došlo :)
...Harvard je za pedere...
simple pogledaj malo na internetu pod sekcijom analni sex ko se sexa.