Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zene su veci manipulatori.
I zapamtite samo muskarac moze biti manipulator.
@Dado dijasporitus hahaha, doar.
Imaju dvije vrste manipulatora, što je najgore takvi su većinom u vezama. Dakle, ako imas nesigurnog momka, onda NE radi stvari koje ce iz njega izvlaciti ono najgore. Mnoge djevojke se prave mutave i uživaju u tome da im je muškarac ljubomoran, jer na takav način zele da budu dominante. Tako i obrnuto. Danas je sve sto je bolesno to je i privlačno! Umrli bi jedno bez drugog, a najviše krv piju jedno drugom.
@Chaos Da ne radi stvari koje ce iz njega izvlaciti najgore - sta hoces da kazes, da svaku njegovu reakciju izazove zena, sto potpada u ovo da izaziva krivicu za sve sto mu se ne svidja? Ima li frajer neki spisak ili je jednostavnije da ne trazi pacenika?
Pa gdje ste prije bili s ovim člankom?!
Pustim je da me manipulise ali znam detaljno kako s tim osobama pravim se glup.Samo.
Kako sve te zene Konakovica nisu ovo citale. Zar nisu vidjele kako ih Konakovic manipulira, taj prevarant i lazov.
ove ljude ces nas i poslu,u drustvu pa i u porodici.. samo jedan ispravan nacin postoji u odnosu sa njima: distanca !
eh da sam ovo procito prije cetrdesetak godina...ne bih sada zakljucan u supi tipkao na klixu...dok mi hanuma sa njenim momkom uzdisu i dahcu na mom bracnom krevetu...
sta ti ba stara hanuma radi?