Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pu mater im. Promovišu blud i razvrat. Na lomaču bih ja njih sve.
Blago tvojoj zeni :)
Pa i ne baš ako se npr. registruje na ovakvu stranicu. :P
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e, ne placo ja za clanstvo. gdje je ravnopravnost?
To ono fol...gentleman plaća.:)
ne znam za druge ali ja sam moderan i dajem damama sansu da se ne osjecaju diskriminisano:) ako odbije....na njnu stetu:))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
odlično.... nasao sam nekoliko finih teta za karanje ... muzevi im rade nisu u kondiciji i nemocni su, a one nezadovoljene ... lizem im picu i karam u guzu ...
evo još jednog opravdanja za one koji varaju i one koji su prevareni...
Pravi portal
Da bi ju mogo prevarit moram prvo sebi nać curu
a, nemas curu?
nemam
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Samo dogovor :P
Može da zagovara šta ko hoće.. ja ću po svom.. tuđe neću, svoje ne dam. Ipak nezavisno od portala i njihovih savjeta, nikako ne shvatam insistiranje tih 24 miliona ljudi na trajanju braka, nakon što se vatre ugase.. To mi je u najmanju ruku poglupo i kukavički.
Potpisujem Meni nikako nije jasno kada kazu ugasila se vatra a oni kao jos zajedno, kome cemu. A ko se trudi onda odnosi ni ne mogu da zamru cak sto vise mogu samo da budu bolji i bolji. ;-)
Slažem se. Mada sam juče sebe po malo kritikovala radi idealizma, jer ne ulaze svi u brak radi "vatre".. Mislim da je suština uspješnog braka i svakog zajedništva u tome da oba partnera imaju razvijenu svijest da je veza nešto što se uvijek nadograđuje i popravlja. Čini mi se da si ti našla tu svoju "drugu polovinu narandže"..:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Savršen preljub pozitivna je stvar, jer može učvrstiti ili spasiti nečiji brak" ..... i 24 miliona istomisljenika koji koriste "usluge" portala. Ko koga vara u toj prici? Pametnom jasno.
Radi sta hoces, samo da ja ne saznam. Ali ako saznam, uffffffff...
ja bi curu udavio pa nek vara ako hoće
ja mislim da "ignore" vise boli... ma da me nikad niko nije udavio.. :P
Odlična ideja za biznis. Njemu kaplje lova od napaljenih mužjaka (i žene su napaljene, samo je za njih besplatno), a preljuba je uvijek postojala i postojaće.
Jeste. Portal je bitan!
haaaahahaaa ja sam prvo morala traziti sta znaci "preljub"... pravo sam fina. xD
"Činite što želite, samo nemojte da vas uhvate". Jevreji uvijek imaju ovako "korisne" savjete u hriscanskim zemljama. Neka proba sa tom teorijom u Izrealu ili kod ortodoksnih Jevreja. Da vidimo koliko ce se Noel Biderman glave nanosati.
Don't be caught in the act...:) ili tako nekako...