Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto.. to je to a dosad se smatralo da su žene krive,e jesmo nesposobni, valja to priznat
Sto jest jest... Ima muskaraca koji se predstavljaju kao je*aci i po...a ne zna gdje klitoris..pihhh
@Ikin, moracemo da se nadjemo da to popravimo. Sve najlepse zelje za novogodisnje praznike!
sto se zenskog orgazma tice sve je to do muske strane. vecina ih nema pojma sto rade a mi smo glupe pa se pretvaramo da nam je super. E pa NIJE :)
Ja to koristim :)
Kao sto partnerica moze uticati na velicinu penisa do extra 20 posto ako zna sta radi u predigri. Tako je I do muskarca da dovede zensku do orgazma. Kaze se postoje \"setaci i jebaci\" Alkohol,droga I seks ne idu zajedno. Prava predigra pocinje na pocetku sastanka i tada se \"rerna\" zagreva polako,znanje imanje na delu. Kada su partneri uigrani tada moze sex na brzaka da dodje u obzir. Takodje jedna finta iz licnog iskustva. Ima da se kupi gumeni \"prsten\"izgleda ko jez i stavi se na penis. Jedini je problem ako se zenska na to nauci,moraces stalno da ga upotrebljavas....
ih cuj poremecaj...nema fata problema s tim, jos ako je mujo kako treba...:D:D:D
imali kakav melem da ga namazem da stalno bude dignut. dje bi nam onda kraj bio
pozivam sve zene koje imaju ovaj poremecaj da mi se jave da ih izlijecim. dok krha, nema da ne valja...