Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ako se oboje dobro napalite (ili sve troje :) ), nece vam trebati nikakvi feng shui niti kama sutre niti lisice ni ostala sranja.. ali problem se napaliti :)
feng shui nije tehnika, vec filozofija ...
A jel taj feng shui funkcionise po istom principu i za nas iz gej pucanstva?
joj slike pa ja bih u ovoj sobi svrsavao 8 puta bez zene pa jel majketi divi pogleda
Pipo ti si stavrno komad budale!!!!
Mica i ti sada meni zezas feng shui:) viidiiss:) gdje su one svijece sto sam ti dala:)) cok cok cooookkk
Moj dragi fen shui hodi mova da ti ja jednog tihomira pustim,da vidis sta je pozitivna energija.Moja zena kada prne carsav progori heheheeh.I kaze vodi ljubav.Do ujutro sam naduvan njenim gasovima da neznam gdje sam
Ja redovno koristim viagru, ali nekad mi ni ona ne pomaze da mi se digne ! Zena mi ima dlakave noge i to me nervira! A i voli da prdi i podriguje dok vodimo ljubav Ja ne vjerujem u nikakve Feng Shuie i ne koristim to, kao sto ne koristim ni kaladont !
sta je to feng shui kake su to sad fore,i kakve veze ima sex sa tim ja sam patrijota i necu trosit rijeci na gluposti BIH4EVER
nemojte da prdite u krevetu, jer tada negativna energija izlazi iz vas i smanjuje pozitivnu energiju u sobi...
feng udri dok nije neko drugi najbolje pali