Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas zbog najmanje sitnice, puca brak. Vrijeme u kom nema niti trun tolerancije i postovanja prema partneru. Na zalost, najvise ispastaju djeca
@VoIvoXC90 Tačno tako! Zato ja uvijek velim svojim Bošnjama, nag uzite vlahinju a ženite Bošnjakinju...
@VoIvoXC90 pa ti si primjer kopileta zna se ko te napravio
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sta ces.on u kladionici cijeli dan ona na instagramu.
Biti u braku je bezveze, biti u vezi je ok.
Ne zenite hercegovke ljudi, to je zamka
U Tuzlanskom je sigurno razlog za razvode Šićki.
Pa sta ce kad sve mastaju i furaju se da budu andjelina ova ona... neke guze lafo trening, a sjedi dje i sjedis noste djavo... nema vise zena kao generacija 60ih. Danas su zene totalno skrenule, nemaju djecu... daj pudlicu...pa nesto kao same hoce da zive...one same svoj car. Muskarci vise manje ekonomska situacija...jbg
Sve je dobro dok nema smrtnih slučajeva....
voli raja da mijenja partnere, šta'š! a kome nije drago :)
Zaboravili su dijasporu,da bi se zvacuno razveli moraju se razvesti i gdje su vjenčani,tih je najviše
dosta se narod kurva, pa me i ne cudi ovaj podatak.
garant je do vode, rekli bi stari ljudi.
Svijet se kurva, los kucni odgoj. Kriza, neimastinja, nema morala. Udaju se kuje da lakiraju nokte i gledaju tv po citav dan, jer nece ona da radi, djeca begova cojk bi rkao, a otisla iz kuce poderanih carapa.
upravu si vala. udaju se ni jaje na oko ne znaju ispeći. misle brak je ko veza. daleko je to više brajo moj.
Ko ce s Hercegovkama valja trpit. :-)
prije su se "stvari" popravljale, a sada se bace jer se misli da je lako do boljih doći
Pre je žena trpela jer joj društvo nije dozvoljavalo da se sama izdržava. Zašto danas da trpi lošeg partnera? Da bi je takvi poput tebe ''poštovali''? Ženska ravnopravnost je i muškarce oslobodila jer više ne moraju da trpe lošu partnerku iz osećaja časti kojeg im je društvo nekada nametalo.
@fantom slobode Jeste ali to je bio početak njihov emancipacije kada je i dalje bilo duboko ukorenjeno shvatanje da je razvod braka sramota za ženu. Vremenom se i to promenilo.
Nemojte tako! Pa to je na Zapadu popularno. I mi pratimo Zapad, moramo se ponašati kao oni. Inače nismo zanimljivi! 😉
Ma ko će s Herkama sviju ti :D