Tajne iz spavaće sobe
23

Ovo su najčešće laži koje žene izgovaraju u seksu kako bi ugodile partneru

E. Sk.
Foto: Alessandro Biascioli
Foto: Alessandro Biascioli
Svaka žena je izgovorila barem jednu od nekoliko najčešćih laži u krevetu, tvrdi seksualna stručnjakinja Nadia Bokody, a sve kako bi ugodile partneru.

"Žene imaju potrebu stavljati druge ljude ispred sebe, to im je urođeno, a ista stvar se dešava u seksu", kazala je Bokody koja je za The Sun otkrila nekoliko najčešćih ženskih laži u spavaćoj sobi.

Glumljenje orgazma je jedna od laži. Nadia savjetuje žene da ne glume orgazam kako bi ugodile partneru, iako je svaka to napravila minimalno jednom.

"Lažni orgazam mnoge žene koriste i kao 'oružje' da loš seks privedu kraju. Zato su muškarci uvjereni da nema žene koju nisu uspjeli zadovoljiti", pojasnila je ona.

Učestalo je također i laganje o veličini penisa. Normalno je da želite partneru dati komplimente u krevetu, ali govoriti mu da mu je penis jako velik nije baš dobra ideja. Stručnjakinja kaže da ovu taktiku žene koriste pogotovo kod onih muškaraca koji imaju 'sindrom malog penisa' pa stalno traže potvrdu.

Nerijetko se žene pretvaraju i da nemaju iskustva. Neke žene, tvrdi Nadia, prave se da nemaju baš iskustva u krevetu kako bi podigle ego svog partnera, čak i ako mu ne nedostaje samopouzdanja.

Potajno zadovoljavanje vibratorom također se dešava često kod žena. Pod izgovorom da idu oprati zube ili se istuširati, žene odlaze u kupatilo i dovrše odnos vibratorom, jer ih partner nije uspio dovesti do vrhunca.

I na kraju, kada nisu zainteresirane za partnera i kada shvate da ih zapravo ne privlači, žene izbjegavaju seks pod izgovorom da imaju niski libido, odnosno želju za seksom.